Fryselagerløsninger i Uummannaq med fokus på effektivitet og kapacitetsforøgelse

De gamle myter siger, at når du besøger Uummannaq, bliver et stykke af dit hjerte der for altid. Og dét kan vi, ved DC-System, skrive under på

I årtier har vi støttet fiskefabrikker i Grønland med topmoderne køle- og fryselagerløsninger. Senest har vi arbejdet med Avannaa Seafood i Uummannaq for at opfylde deres behov for et fryselager til fisk.

Hurtig og effektiv opsætning

På rekordtid har DC-System erstattet over 30 kølecontainere med et 420 kvm stort fryselager med en indvendig højde på 7,5 meter.

Reduktion af omkostninger og effektivitet

Vi har reduceret lejeudgifterne til kølecontainere og energiforbruget for Avannaa Seafood, samtidig med at vi har øget deres kapacitet og muliggjort en hurtigere og mere effektiv lageropsætning.

Omhyggeligt forberedt samarbejde

Når vi samarbejder med kunder, såsom dem i Grønland, er omhyggelig forberedelse afgørende. Vi sikrer os, at alt er korrekt pakket og forberedt, da manglende materialer ikke nemt kan anskaffes i de fjerntliggende områder.

Er du nysgerrig på at høre mere omkring vores arbejde på Grønland? Tøv ikke med at skriv til os på info@dc-system.dk.Læs et af vores andre indlæg

Innovative & bæredygtige boligløsninger

10-årsjubilæum for igangsættelsen af vores helt eget...

DC-System i tidsskriftet Byggeri

Brug for yderligere køle-/frysekapacitet så kontakt DC-System....