Om DC-System

DC-System - vi leverer paneler til din virksomhed

Vi er en 100% dansk, familieejet virksomhed. Siden den spæde start i 1973 har vi produceret isoleringspaneler til både danske virksomheder samt virksomheder i udlandet. De mange år på markedet har givet os megen erfaring i bagagen – erfaring vi bruger, når vi producerer panelerne.

Gennem generationer tilstræber vi os at være en arbejdsplads, som er i topklasse. Vi er en arbejdsplads, hvor der tages både et etisk, moralsk og socialt ansvar, hvilket er med til at tiltrække den stærke stab, vi har i huset.

Hos DC-System løfter vi i flok. Vi samarbejder for at kunne nå i mål med et produkt til en kunde på bedst mulig vis. Vores overordnede drive er at drive en sund og velfungerende virksomhed. Vi er en virksomhed, der tror på gamle værdier. Troværdighed og ansvarlighed står højt på vores liste, og vores formål er blandt andet at vores kunder og samarbejdspartnere får det allerbedste resultat.

Vi er AAA-krediterede. Det er vi rigtig stolte af, fordi et kvalitetsstempel som dette ekkoer vores egen vision og mission med at være nogle af de bedste på markedet.

Byg med kvalitetsmaterialer

Et kendetegn ved DC-System er kvalitet. Vi har en stor del know-how inden for vores felt, og den ensartede og høje kvalitet samt store fleksibilitet på panelerne er opnået ved dygtigt håndværk og et nøje gennemtestet produkt, der er baseret på et omfattende udviklingsarbejde.

Vi eksporterer ca. 75% af de paneler, vi producerer, ligesom vi også leverer komplette løsninger på køleudstyr til eksportmarkedet.

Vores produkter er velegnede til det meste byggeri, fordi fleksibiliteten er stor. Siden 1973 har vores fokus været, at hvert produkt skal laves med dygtigt håndværk og nøje gennemtest.

Blandt andet er vores sandwichpaneler CE godkendte i henhold til standarden EN 14509 og har opnået U-værdi, som gør det effektivt at kontrollere varme- og kuldeforhold i bygninger. Uanset hvilket slags byggeri, der er på tegnebrættet, så kan der højst sandsynligt findes paneler hos os.