OM DC-SYSTEM

DC-System Insulation A/S er en 100% danskejet familievirksomhed.

Virksomheden har i mere end 45 år produceret isoleringspaneler til såvel det danske marked som til eksport. I dag anses DC-System som en af verdens førende indenfor panelproduktion.

Den ensartede og høje kvalitet samt store fleksibilitet på panelerne er opnået ved dygtigt håndværk og et nøje gennemtestet produkt, der er baseret på et omfattende udviklingsarbejde og know-how.

Sandwichpanelerne er CE godkendte i henhold til Standarden EN 14509, og har opnået en U-værdi, som gør det muligt effektivt at kontrollere varme- / kuldeforhold i bygninger, hvor der er anvendt DC-System isoleringspaneler.

En gennemtænkt produktudvikling har gjort DC-Systems produktsortiment velegnet til de fleste former for byggeri.

DC-panelet anvendes til fryserum, kølerum og procesrum, men er i øvrigt også velegnet til staldbyggeri, facader, indfrysningskabinetter og skibsisolering.

DC Thermopanel, der er seneste skud på DC’s produktstamme, er målrettet til de bygherrer, der stiller krav til deres isoleringspaneler. Panelet er specielt velegnet til boligbyggeri og ved renovering og energioptimering af eksisterende bygninger.

Udover at være producent varetager DC-System i dag også opgaver som både totalrådgiver og -entreprenør.

DC-System eksporter ca. 75% af de producerede paneler, ligesom virksomheden også leverer komplette løsninger på køleudstyr til eksportmarkedet.