Hos DC-System har vi et bredt sortiment indenfor paneler. Det betyder at uanset behov, står vi klar med en løsning. Som kerneområde leverer vi panelløsninger til kølerum, fryserum, industribyggeri og landbrugsbyggeri.

Vores DC-Thermopaneler henvender sig til byggebranchen, da løsningerne egner sig specielt godt til boligområdet.

Med vores DC-isoleringspaneler er løsningerne mange. Panelerne produceres efter individuelle ønsker og behov. Hvad angår overfladen på panelerne kunne det være stålplader, glasfiber, cementbundne spånplader, gipsplader, træplader, plader forberedt til puds etc. – det er stort set kun fantasien, der sætter grænsen.

Panelerne produceres i tykkelser mellem 60 mm og 250 mm, og i længder op til 12,3 m.

Fordele ved vores produkter

Når det kommer til brugen af DC-isoleringspanelerne, opnår kunden en del fordele. I byggeriet er isoleringen naturligvis af vigtig karakter, og med disse løsninger opnår man netop et produkt med en høj isoleringsevne, der fungerer og som er holdbart. Panelerne har enormt høj styrke og stabilitet, som gør at man erhverver sig et produkt, der er solidt og sikkert.

Når det kommer til udseendet, opnår man med DC-isoleringspaneler nye højder for, hvad man kan bruge isoleringspaneler til. Man kan nemlig opnå en slankere konstruktion ved en mindre vægtykkelse, som kommer til at syne pænere. Overfladerne på panelerne er desuden rengøringsvenlige, som gør det nemt at holde hygiejnen i orden.

Derudover er der rent praktisk indbygget dampspærre i panelet, som vil forhindre svamp og fugt i at brede sig i konstruktionerne. Montering af panelerne er både hurtig og nem, og det er takket være vores excentriske låse, som er indstøbt i panelerne.

Derudover er bæredygtighed vigtigt for os hos DC-System, og det betyder at vores isoleringspaneler opfylder alle energikrav og har PUR-isolering, som betyder at materialerne på den mest effektive måde afleder varme.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 98 62 42 00 eller på e-mail: info@dc-system.dk til en uforpligtende samtale.