Vejen til CE-mærkning: En rejse mod kvalitetssikring

I flere år har DC-System arbejdet målrettet på at opnå CE-Mærkning til vores Thermo byggesystem. Denne certificering er afgørende for at sikre, at vores produkter lever op til de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed.

For nye og innovative byggesystemer som vores, findes der ikke altid en harmoniseret standard. Dette er derfor med til at gøre certificeringsprocessen kompleks. Vi har stået overfor denne udfordring og har arbejdet hårdt for at navigere gennem det tekniske landskab.

Europæisk teknisk vurdering og godkendelse af Thermo byggesystem

For at opnå CE-mærkning kræves det, at der udføres en Europæisk Teknisk vurdering (ETA) samt en godkendelse af Europæisk Vurderingsskemaer (EAD) af EU-kommissionen. Disse trin er afgørende for at sikre, at vores byggesystem opfylder alle nødvendige krav og standarder.

Milepæl opnået: CE-mærkning og kvalitetssikring

Efter en lang og krævende proces, er vi stolte over at vores byggesystem nu har fået tildelt CE-mærkning. Vi glæder os til at leverer produkter af højeste kvalitet til vores kunder!

Vores Thermo byggesystem er kendetegnet ved flere unikke egenskaber, herunder blandt andet bærende elementer, der er skræddersyet til ethvert projekt. Derudover bæredygtig og god isolering samt en konstruktion der sikrer en hurtig tætning af huset.

Sikkerhed og Holdbarhed

Vi prioriterer sikkerhed og holdbarhed ved at sikre, at vores byggesystem er resistent over for skimmel og svamp, samtidig med at det opnår brandgodkendelse (REI 30 BS1D0) og har en indbygget dampspærre for at sikre langvarig ydeevne og pålidelighed. Er du nysgerrig på at høre mere om vores Thermo paneler, kan du læse mere her: https://dc-system.dk/paneler/dc-thermopanel-vaeg-rei30-2/.Læs et af vores andre indlæg

Grønland

Vi er stolte af, at vi her...

HimmerLand Golf

HimmerLand Golf udvider i løbet af sommeren...