Paneler til køle- og fryserum

Noget af det mest essentielle, når man arbejder med fødevarer, er køle- og fryserum. Disse kommer i mange forskellige former og kvaliteter. Hos DC-System er det er kerneproduktområde for os, og dermed er kvaliteten også i den rigtig høje ende.

Vi har lyttet til og kigget på problematikkerne, der kan medfølge, når man har et kølerum eller fryserum. Dette kan bestå i alt lige fra energiforbrug, fugt og tæthed til rengøring.

Optimale løsninger

Et industri kølerum skal selvfølgelig være i top. Det skal være tæt – både for fødevarerne og for energiforbruget. Der kan også komme fugt i kølerummet, som kan være uhensigtsmæssigt for fødevarerne.

Noget af det vigtigste for os som virksomhed er, at vi har et godt samarbejde med vores kunder. Hvad enten det er rådgivning, vejledning, levering, montering eller det helt i en samlet pakke, så er vi klar til at hjælpe.

Paneler til køle- og fryserum, der lever op til energikravene

I takt med at miljø og energiforbrug er kommet mere og mere på tale og i fokus, har vi selvfølgelig også valgt at følge med. Derfor bruger vi materialer, der lever op til standarderne. Herunder har vi PUR-isolering.

PUR-isolering er optimal at isolere med, da det består af en lukket cellestruktur, der bl.a. sikrer en god varmebestandighed. Det er et enormt effektivt isoleringsmateriale, som selvfølgelig er essentielt, når det kommer til isolering af køle- og fryserum.

Læs meget mere om vores køle- og fryserum på siden her.

Læs et af vores andre indlæg

Sandwich paneler med låse er bare tættere

Vi laver ikke 7-års gennemgang på alle...

Fryselagerløsninger i Uummannaq med fokus på effektivitet og kapacitetsforøgelse

De gamle myter siger, at når du...