Kvalitets is har krav på kvalitets lager

For tre år siden blev vi kontaktet af Ryå Is, som ønskede at udvide deres frostlager. De ønskede en partner, der ikke kun leverede et produkt i topkvalitet, men også var pålidelig gennem hele processen. Her nåede vores omdømme for produktkvalitet og kundepleje til Aabybro, takket være en tidligere kundes anbefaling af DC-System. De kunne forsikre mejeriet om, at vi ville leve op til deres forventninger – og det gjorde vi!

Mejeriet har oplevet en imponerende vækst i de senere år, hvilket har ført til behovet for at udvide frostlageret endnu en gang. Og her er vi, tre år senere, stolte af at fortsætte vores samarbejde og endnu en gang være en del af et af mejeriets projekter.

Udvidelse af eksisterende fryselager

Udvidelsen af fryselageret er på 225 ekstra kvadratmeter og er blevet integreret med det eksisterende fryselager, som blev bygget for tre år siden. Det sikrer en løsning, der er skræddersyet til kundens ønsker og behov.

Når man bygger et kølerum, er det afgørende at sikre, at kulden holdes inde, og det er her, vores kølerumspaneler kommer ind i billedet. Med vores paneler er vi dedikerede til at sikre optimal kuldeopbevaring, der opfylder alle energikrav og krav til effektiv isolering.

Paneler til gulv, loft og vægge

Vores løsning omfatter paneler til hele frostlageret, dvs. gulv, loft og vægge. Her er der brugt PUR-isoleringspaneler til gulvet, hvilket er med til at sikre optimal isolering og kuldebevarelse. Du kan læse mere om vores PUR-isoleringspaneler til gulve her https://dc-system.dk/paneler/dc-skraa-panel/.

Til væggene og loftet i frostlageret er der brugt mineraluldspaneler. Panelerne er opbygget med fer og not, hvilket gør det nemt at sætte panelerne sammen. Derefter lægges en fuge, der sikrer en tæt og effektiv isolering. Du kan læse mere om vores væg- og loftpaneler herhttps://dc-system.dk/paneler/dc-mineraluldspanel-vaeg-loft/.

Read one of our other posts

Low temperature and ultra-low temperature freezer solutions

While the world is working hard to...

HimmerLand Golf

HimmerLand Golf expands during the summer with...