Landbrug-/industribygninger

Her er et udpluk af vores projekter inden for Landbrug-/industribygninger

Staldbygninger i høj kvalitet

Staldbygninger kommer i mange forskellige former og størrelser. Vores kerneområde er panelløsninger til blandt andet industribyggeri og landbrugsbyggeri – derfor har vi megen viden inden for feltet og kan hjælpe med flere projekter.

Når vi leverer elementer til en staldbygning, leverer vi ikke nødvendigvis kun panelerne. Vi kan også levere og montere selve stålkonstruktionerne, dørene, vinduerne og tagrenderne, således du står med en færdig staldbygning, når vi afslutter vores arbejde.

Når du skal til at i gang med dit byggeprojekt, kan vi være med på sidelinjen nærmest fra dag et. Vi kan rådgive og hjælpe dig i udtænkningsprocessen, og når det kommer til at finde panelerne, er vi på hjemmebane. Vores højisolerede sandwichpaneler er optimale til staldbyggerier, da de kan sikre en konstant temperatur for dyrene, der bor i staldene.

Lad os hjælpe dig med at finde de mest optimale produkter til lige netop dit byggeri. Med dine krav og behov i tankerne finder vi den bedste løsning til dig og dit staldbyggeri. Hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter eller til eventuelle byggeprojekter, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os på telefon:
98 62 42 00 eller mail: info@dc-system.dk