Boligbyggeri

Her er et udpluk af vores projekter inden for Boligbyggeri
Boligbyggeri i Ballerup
Boligbyggeri i Herning
Boligbyggeri i Nuuk, Grønland
Enggaard projekt
Kulturhus i Østgrønland
Lejlighedsbyggeri i Sunds
Nyt boligprojekt på Grønland
Project DC-Prøvehus
Projekt Husbyggeri
Projekt sommerhus
Skal du lære noget nyt? På Bornholm…!

Husbyggeri i Danmark og Grønland

Vi er en af verdens førende inden for panelproduktion. Med vores viden og know-how kan vi hjælpe jer med flere forskellige boligbyggerier. Når et boligbyggeri skal udtænkes, er der adskillige faktorer, der skal overvejes.

En af disse overvejelser kan fx være, hvilke krav der er til materialerne, der skal bruges i byggeriet. I takt med de øgede tiltag i forhold til bæredytighed og miljøet har vi selvfølgelig fulgt med. Vores isolering er fx PUR-isolering, som har en lav varmeledningsevne, hvilket gør, at husene er rigtig godt isoleret, som i sidste ende kan ses på den lavere varmeregning.

Vi eksporterer til mere end hundrede lande og udvikler os hele tiden. Med fingeren på pulsen og løbende nytænkning af produkter og elementer kan vi hele tiden møde kundernes behov og ønsker.

Mange af de byggerier vi har været med til at producere paneler til og opføre er at finde både i Danmark og i Grønland. Her er det alt lige fra kulturhus med DC-Thermopaneler i Grønland til lejligheder med både optimal pladsudnyttelse og lavt energiforbrug på Bornholm.

Totalrådgiver og -entreprenør

Som både totalrådgiver og totalentreprenør kan vi hjælpe dig med lige præcis dit husbyggeri. Til flere projekter, som vi har været med inde over, har der været ønsker om lavt energiforbrug. Dette imødekommes med vores isoleringspaneler, som lever op til alle krav.

En af fordelene ved de vægge, vi kan levere, er, at der er et unikt låsesystem, som også sikrer tætte samlinger mellem panelerne. På den måde kan bygningen både isoleres optimalt samtidig med at byggeriet hurtigere kan stå færdig og klar til næste step i processen.

Skal vi hjælpe dig med at skabe gode – og godt isolerede – rammer for dit næste byggeri? Vi er eksperter inden for vores felt, og med vores viden og know-how kan vi hjælpe dig i mål med dit byggeri – hvad end det blot er bestilling af paneler eller både rådgivning, levering og montering, så kan vi være behjælpelige.

Ønsker du at høre mere? Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os på telefon eller mail.