Specialprojekter

Her er et udpluk af vores projekter inden for Specialprojekter
Elefantanlæg til Knuthenborg Safaripark
Projekt AROS
Projekt Nomeco
Thermopaneler til Danmarks første 0-energi kontorbygning

Fra anlæg til vandværk

Facadeelementer kan produceres til flere forskellige slags projekter – specialprojekter inklusiv. Facader og tag til projekter i større format skal passe til de individuelle projekter.

Specialprojekter i form af for eksempel anlæg til dyr kan være et projekt, vi kan stå for. Med de højisolerede sandwichpaneler er det muligt at holde en konstant temperatur for dyrene, hvilket kan være meget vigtigt.

Projekterne kan være store og små – og det vigtigste er, at de individuelle dele er i orden og i god kvalitet. Både selve funktionaliteten skal være i top samtidig med, det selvfølgelig også gerne må se pænt ud. Begge dele sørger vi for i tæt samarbejde med vores kunde.

Sandwichpanelerne, der bliver brugt til byggerierne, er CE godkendte. Panelerne kan bruges til flere forskellige slags byggerier, hvad enten det er stald, facade eller kølerum, så har vi udviklet paneler i høj kvalitet til dette.

Byg med fremtiden in mente

Et nyt byggeri er altid spændende. Når alle tanker og idéer er tænkt til ende, er det med at komme i gang med byggeriet. Med mange års erfaring er vi klar til at hjælpe jer med jeres specialprojekt.

Det nye byggeri vil altid tage udgangspunkt i de nuværende behov og krav, I kan have. Med en fremtidssikret bygning vil der være muligheder for at bygge til, hvis nu behovene skulle ændre sig i løbet af nogle årtier.

Skal vi hjælpe dig med dit næste byggeprojekt? Tag endelig kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål eller forespørgsler. Siden 1973 har vi produceret paneler, og i lige så lang tid har vi udviklet os og lært mere og mere inden for vores felt.